SHRBIMET

Shtëpi> Inxhinieria e Projektimit

Inxhinieria e Projektimit

Essai ka një histori të gjatë dhe përvojë të pasur. Mund të bashkëpunojë me klientët e projekteve OEM / JDM / ODM me cilësi të lartë dhe me kosto-efektivitet nën kohën e zhvillimit të shpejtë, përshtatjen dhe specifikimet e diferencuara. Ne mund të rregullojmë shpejt produkte të ndryshme sipas nevojave të klientëve. Për hartimin dhe përpunimin e vizatimeve, ekipi i shërbimit inxhinierik Essai përbëhet nga ekspertë në fushat e tyre përkatëse. Ne përqendrohemi në talentet dhe përpjekjet tona për të krijuar zgjidhje efektive për klientët tanë.

Softueri inxhinierik:UG, CATIA 5, Proe, Formë automatike (R7), Auto CAD.

Formatet CAD: STP, IGS, CATPART, DWG.

Mirë se vini për të filluar biznesin tuaj tani!

Na kontaktoni
mail top