Aplikacion

Shtëpi> Aplikacion> Pajisje mjekësore

Pajisje mjekësore

2020-03-21

CNC medical machining device components is always a difficult process. Because the components for medical devices are usually complex and require high precision. Essai is a professional precision machining supplier with the capacity to manufacture complex and high accurate components for medical devices OEMs. Essai machining medical components from one prototype to thousands. And we pay high attention to each project to ensure we deliver qualified components to our customers.

The components we machining for the CNC medical machining industry:

 • Surgical instruments components
 • Orthopedic medical devices components
 • Dental components
 • Ventilator components
 • Montime

cnc-medical-industry-article-image

Essai është moderne dhe përdor makina të përparuara për përpunim preciz mjekësor. Ne gjithmonë zgjedhim makineritë tona për përpunim me precizion të lartë.

Shërbimet që ne i ofrojmë industrisë së përpunimit mjekësor CNC përfshijnë:

 • Përpunimi zviceran
 • Përpunimi i vidave
 • Përpunimi CNC, bluarja CNC dhe kthimi CNC
 • Përpunimi preciz dhe përpunimi me porosi
 • Përpunimi kompleks
 • Përpunimi prototip

Inxhinierët tanë me përvojë dhe ekipi i kontrollit të cilësisë monitorojnë mirë të gjithë procesin e përpunimit të pajisjeve mjekësore dhe i përmbahen politikave të rrepta të cilësisë së brendshme. Nëse keni nevojë që përbërësit e pajisjes suaj mjekësore të përpunohen, ju mirëpresim të na kontaktoni për një vlerësim të shpejtë. Essai do të jetë partneri juaj i mirë për përpunimin tuaj preciz mjekësor!

mail top