SHRBIMET

Shtëpi> Prototipi i shpejtë

Prototipi i shpejtë

Prototipi i shpejtë

Prototip i shpejtë, e njohur gjithashtu si një teknologji e shpejtë e prototipizimit, (shkurt teknologjia RP).

RP technology is integrated and developed on the basis of modern CAD / CAM technology, laser technology, computer numerical control technology, precision servo drive technology, and new material technology. Different types of rapid prototyping systems have different forming materials and different forming principles and system characteristics.

RPM technology is a general term for the rapid manufacture of 3D solids and technologies of arbitrarily complex shapes driven directly by CAD models.

Ai mund të realizojë shpejt dhe drejtpërdrejt prodhimin e një pjese të pjesëve pa asnjë mjet, moulds dhe pajisje fiksuese. Teknologjia RP bazohet në teknologjinë moderne CAD / CAM, teknologjinë lazer, teknologjinë e kontrollit numerik kompjuterik, teknologjinë e ndihmës servo të saktësisë dhe materialet e reja. E integruar dhe e zhvilluar në bazë të teknologjisë, teknologjia RP është një teknologji për prodhimin e pjesëve të vetme shpejt dhe drejtpërdrejt.

Deri më tani, ka pasur më shumë se një duzinë sistemesh të ndryshme formimi, midis të cilave metodat më të pjekura përfshijnë SLA, SLS, LOM dhe FDM. Parimet e formimit prezantohen si më poshtë:

1. Forming of SLA rapid prototyping system:
Forming material: liquid photosensitive resin.
Workpiece performance: equivalent to engineering plastic or wax mold.
Main application: high-precision plastic parts, casting wax models, samples or models.

2. The forming of the SLS rapid prototyping system:
Forming material: engineering plastic powder.
Parts performance: equivalent to engineering plastics, wax molds, sand molds.
Main use: plastic parts, wax molds for casting, samples or models.

3. Forming of the LOM rapid prototyping system:
Forming material: fiber paper coated with heat-sensitive adhesive; performance of parts: equivalent to high-grade wood.
Main application: rapid manufacture of new product samples, models or wooden molds for casting.

4. Forming of FDM rapid prototyping system:
Forming material: solid filament engineering plastics;
Workpiece performance: equivalent to engineering plastic or wax mold;
Main use: plastic parts, wax molds for casting, samples or models.

Professional manufacturing and designing of large plastic mold manufacturing and injection processing for household appliances, auto parts, industrial equipment, etc., manufacturing of various precision molds such as digital electronics and medical equipment, and injection molding processing of high-temperature materials, professional manufacturing of projector lamp heads, furniture accessories, automobile and motorcycle accessories, LCP, PPSU, and other aluminum-zinc alloy die-casting molds and surface treatment of die-casting processing, etc.

Essai can provide specialized in a wide range of rapid prototype samples, such as CNC machining, rapid mold making, metal sheet parts production, small batch production and complex mold, over-mold services.

  • Strong production capacity, equipped with high-tech team.
  • Accuracy can reach 0.01mm, the fastest sample can be delivered in 12 hours.
  • The detection accuracy can reach 0.005MM, reducing the defective rate of parts,the pass rate of spare parts inspection is 99%, provide test report & material certification.
  • 7/24 hours online customer service for you.

PET (transparent); POM; PC (transparent, opaque, medical, fireproof); PC+GF; PBT, PBT+GF; PA6, PA6+GF; PA66, PA66+GF; PPA, PPA+GF; PPS; PMMA; PPSU; SAN ABS (transparent, frieproof), ABS+UV resistance, ABS+GF; PC+ABS (ordinary, medical, fireprrof, high light level); PP (transparent, opaque), PP+GF; PE (transparent, opaque); GPPS (transparent); HIPS (natural); ABA (transparent); TPU (transparent, opaque, various hardness); TPE (transparent, opaque, various hardness)

Mirë se vini për të filluar biznesin tuaj tani!

Na kontaktoni
mail top