SIGURIMI I CILITYSIS

Shtëpi / Sigurimi i Cilësisë

Fokusi ynë në cilësinë

Pas çdo testi mostër, ne do t'ia dërgojmë raportin e testit klientit

Inxhinierët tanë rigorozë dhe profesionalë të cilësisë përdorin pajisje të sofistikuara të testimit për të siguruar cilësinë e mykut dhe cilësinë e produktit; çdo lidhje, çdo proces zbatohet në mënyrë rigoroze në përputhje me vizatimet e përpunimit, dhe do të ketë personel të veçantë me cilësi për të kryer inspektime, dhe nuk lejohen produkte me defekt. mbeturinave për të siguruar kohën e dorëzimit të klientëve.

Our quality department is staffed with customer-focused, detail-oriented, experienced personnel that will monitor each step in the process to ensure your parts meet the specifications you demand. We will provide you with all the quality documents, certifications, and inspection reports you or our customers require.

focus quality
Get Quote
Certification

We work with a vast number of ISO 9001-certified Manufacturing Partners. ISO certifications need to be requested before placing an order.

Proofreading

Our Design Verification Program is a premium First Article Inspection. This is a standard procedure for all Injection Molding orders, and is available on re- quest for CNC machining orders.

After Sales Service

Nëse porosia juaj nuk i përmbush specifikimet, ju mund të na përgjigjeni brenda 5 ditëve të punës pas marrjes së pjesës. Ne do t'i zgjidhim këto çështje sa më shpejt të jetë e mundur brenda 1 - 3 ditëve të punës.

FUQIA FABRIKE

Ne kemi pajisjet më të fundit në shtetin e artit

Ne kemi disa nga pajisjet më të përparuara për të përmbushur nevojat tuaja të mykut dhe prodhimit. Departamenti ynë i mykut është i pajisur me qendra makinerie EDM, CNC. makina bluarëse, bluarëse dhe pajisje të ndryshme të tjera. Kjo pajisje dhe softueri i avancuar inxhinierik na mundësojnë të ndërtojmë në mënyrë efektive mjetet më komplekse ose më të thjeshta.

factory strength
factory strength
factory strength
factory strength
factory strength
factory strength
factory strength
factory strength
mail top