SHRBIMET

Shtëpi> Prototipi i llamarinave

Sheet Metal Prototyping

Essai providing manufacturing and assembly services for sheet metal parts during the prototyping in small series production. Our advanced sheet metal processing facilities include metal forming, laser cutting/stamping, CNC machining, welding and finishing units to support the prototype and production of high-quality sheet metal enclosures and housings for dental, medical applications, electronics, lighting covers, Chassis cabinets, consumer products, and other applications.

Sheet metal processing includes a variety of material options, such as carbon steel, spring steel, stainless steel, copper, aluminum and brass, etc. At the same time, we provide various plating, powder coating, spray painting and screen printing options to make sheet metal with The finishing touch.

NC bending is to use the equipped mold (universal or special mold) to bend the metal sheet in the cold state into various geometric cross-sections. It is widely used in the bending of plates in the industries of automobiles, aircraft manufacturing, light industry, shipbuilding, containers, elevators, railway vehicles, and other industries. The bending machine is divided into two types: ordinary bending machine and CNC bending machine. Due to high accuracy requirements and irregular bending shapes, sheet metal bending of communication equipment is generally bent by CNC bending machines. The basic principle is to use the bending knife (upper die), V-groove (lower Die) to bend and form sheet metal parts.

Nëse lloji i produktit tuaj është i vogël në sasi, i lartë në kërkesë dhe i shkurtër në kohën e dorëzimit, ju lutemi zgjidhni fletë metalike, sepse fletë metalike nuk kërkon një myk, ju mund të filloni të përpunoni prodhimin direkt, dorëzimi më i shpejtë mund të jetë 3 ditë, ne nuk kemi asnjë kufiri i sasisë, për sa kohë që na besoni, ne mund t'ju japim shërbimin më të mirë dhe ne mund të prodhojmë pjesë me saktësi të lartë në sasi të vogla dhe të mëdha.

Essai pëlqen të gdhend vazhdimisht produktet e mia, të përmirësojë vazhdimisht zanatin tim dhe të shijojë procesin e sublimimit të produkteve në duart e mia:

  • Ndiqni përsosmërinë dhe përfundimtarin, rritni 99% në 99,99%.
  • Për të gjitha porositë, ne do të garantojmë në mënyrë rigoroze cilësinë e produktit dhe kohën e dorëzimit.
  • Ne mund t'ju përgjigjemi 24 orë.
  • Trashësia: 0,1 ~ 40 mm, varet nga produktet tuaja.
  • Precizion i lartë: 0,05 mm.
  • Surface treatment: Powder coating, Anodizing, etc. Depending on your request.
  • Service: Engineering, Laser cutting, Bending, Punching, Metal forming, Welding, Grinding, Polishing, Assembly, etc.

Aluminum / Brass / Carbon steel / Cold roll steel / Hot roll steel / Stainless steel / SECC / SGCC / SPCC / SPHC.

Mirë se vini për të filluar biznesin tuaj tani!

Na kontaktoni
mail top