RAST

Shtëpi> Kallëp alumini

Kallëp alumini

1. Futja e rastit të mykut të hedhjes së aluminit

  • Hedh-hedhja e aluminit është përdorimi i pajisjeve mekanike për të injektuar shpejt aliazh alumini të lëngët në forma të përhershme çeliku, dhe pas ftohjes dhe formimit, ajo prodhohet në mënyrë të përsëritur dhe me efikasitet.
  • Karakteristikat e hedhjes së vdesin janë efikasiteti i lartë, saktësia e lartë, cilësia e mirë e sipërfaqes dhe përpunimi i lehtë pasues.

2. Kërkesat themelore të mykut të hedhjes:

  • Fenomeni i plasaritjes dhe plakjes nuk duhet të ndodhë para kohe në prodhimin alternative të të ftohtit dhe nxehtësisë.
  • Mos u gërryeni nga uji i aluminit për të gërryer mykun, duke shkaktuar saktësi dhe pamje të dobët.
  • Lehtë për tu formuar, prodhim i vazhdueshëm masiv dhe përpunimi pasues është i përshtatshëm.
  • Pa gërvishtje të tkurrjes, vrima zhveshjesh, modelesh, etj. Në sipërfaqen e produktit, djegie e thatë në 400 ° C, pa ënjtje flluske për 10 minuta.

3. Projektimi dhe prodhimi i formave të hedhjes së vdesit:

Për shkak se myku ka nevojë të punojë në një temperaturë myku prej rreth 200 ℃ dhe presion të lartë, ndikohet nga zgjerimi termik etj. Shmangni modelimin e një strukture "të pjerrët të sipërme". Nëse struktura e produktit duhet të projektohet nga vizatimi thelbësor, mund të konsideroni që të kompletoni një bërthamë bërthame ose rrëshqitëse të neutronit (veprimi i cilindrit).

mail top