Aplikacion

Shtëpi> Aplikacion> Fabrikimi i makinës së paketimit

Fabrikimi i makinës së paketimit

2020-03-21

Packaging machine fabrication components endure unbelievable wear and tear, and packaging machine manufacturers know this all too well. At Essai, Inc., we understand that when a business contacts us with a broken part or piece of packaging equipment, time is money. We have the in-house experience to take your packaging needs and ideas from the concept and design phase all the way to their full fabrication and installation.

To sell successfully, today’s consumer goods rely heavily on the appropriate packaging. It’s not just about sealing in quality and freshness or containing complex and irregularly sized products. It's also about how these goods can best be transported and displayed. Naturally, both material and labor costs are important factors when companies decide on the method and style for packaging their consumer goods.

Whether you want to repair existing packaging equipment and only damaged parts. We still have to decide how to integrate a piece of packaging equipment into the production line. You should all work with packaging machine manufacturers with proprietary technology to provide the highest quality and maximum value.

Kjo është arsyeja pse të punosh me Essai është zgjedhja më e zgjuar që mund të bësh. Ne kemi një strukturë të klasit botëror 72 000 metra katrorë, me pajisje të nivelit më të lartë, si dhe një listë të klientëve të kënaqur, një dekada të gjatë.

packaging machine fabrication

Baza juaj e konsumatorëve nuk do të presë nëse shpërndarja juaj do të ulet për shkak të pajisjeve të gabuara të paketimit. Pra, si i merrni rezultatet që po kërkoni vazhdimisht dhe brenda buxhetit tuaj? Përgjigja është e thjeshtë: Punoni ekskluzivisht me një prodhues të makinerive të paketimit që është i çertifikuar në gjithçka, nga inxhinieria e kundërt tek përpunimi i kontrollit numerik të kompjuterit (CNC).

Aftësitë e fabrikimit të makinës paketuese CNC

Në Essai, ne kemi rafinuar aftësitë tona të përpunimit CNC për më shumë se 10 vjet. Përveç kësaj, me shërbime të plota të inxhinierisë së kundërt nga inxhinierët dhe makinistët tanë më të mirë në klasë, të trajnuar shumë. Ne mund të nxjerrim të gjitha informacionet e nevojshme të dizajnit për të prodhuar pjesë zëvendësuese të përsëritshme për çdo pajisje të thyer që keni. Si dhe gjeneroni një model CAD për referencë në të ardhmen.

Cilado qoftë nevoja juaj për paketim - nga paketimi i paketimit të tkurrjeve dhe paketimi te paketimi në molusqe dhe përmbajtja e paletës - dëshironi shërbim të besueshëm për gjithçka, nga marrja e një kuote deri te rënia dakord për një instalim dhe testim të një afati kohor. Edhe një herë, kjo është arsyeja pse puna me Essai mund të përfitojë nga biznesi juaj dhe të ndihmojë në mbrojtjen e linjës suaj të fundit.

Cilësi dhe Zejtari e Çertifikuar

As a member of the Manufacturers’ Association, with a fully certified quality management system in accordance with AS9100D and ISO 9001:2015. Essai has the experience and track record you want in a one-stop packaging machine manufacturer. You can rest assured that all of our equipment manufacturing, assembly, repair, and technical support follow the strictest quality and industry standards.

In addition to filling your most complex and custom orders, we’re dedicated to delivering value and top-notch customer service. Plus, you’ll have the confidence that only comes from employing a certified ISO 9001 and AS9100 American small business with an accredited A+ Better Business Bureau rating.

Get to the market on time. Contact us now to learn what Essai-built machining services are all about.

mail top